Over Tophifi

Wie zijn wij?

Tophifi TeamTophifi oprichter en eigenaar Jan-Kees Harteveld is sinds oktober 2004 actief in Nederland met het opzetten van distributeurschap voor de merken Audiovector, Exposure Hifi en Oracle Audio. Daarbij zijn in het jaar 2012 het hifi meubelmerk Clic uit Denemarken en Atlas Cables uit Schotland bijgekomen.

Jan-Kees Harteveld:
‘Na mijn technische opleiding en ervaring als sales manager bij een accessoires leverancier was het tijd om voor mijzelf te beginnen.

Audiovector, Exposure en Oracle Audio passen bij Tophifi en dus bij mijzelf. De merken hebben kwalitatief hoge standaards, het zijn duurzame producten en hebben als achterban een goede en gezonde organisatie. De uitbreiding met Clic en Atlas Cables maakt het geheel compleet.

De frequente bezoeken aan Tophifi distributeurs zijn voor mij belangrijk. Zij geven niet alleen inspiratie maar ook de bevestiging van onze goede relatie. Bij het opzetten van hun eigen show, stel ik mijzelf graag ten dienste. Ik heb bijzonder veel plezier in mijn werk en ga geen uitdaging uit de weg.´

Tophifi Feed

Tophifi Benelux shared Cinemotion's live video. ...

Des invités surprise !

View on Facebook

Tophifi Benelux shared Audio7's post. ...

Nu finns det första paret SR3 Arreté Raw Surface Limited Edition på svensk mark och spelas in! — Products shown: Audiovector SR3 Arreté Raw Surface Limited Edition.

View on Facebook

Tophifi Benelux shared Audiovector's photo. ...

We have had two very good days with Mr. Messenger - thank you for coming to see us! #audiovector #paulmessenger #audiophile #stereophile #madeindenmark #handcrafted #highendaudio

View on Facebook